Waarmee kunnen we u helpen?

Classic Cars


Oldtimerverzekering

Een klassieke auto is meer dan een object. Het een bewegend bezit dat draait om beleving en emotie. Veel bezitters koesteren bijvoorbeeld de jeugdherinneringen die aan de auto kleven. Voor anderen is de oldtimer een bron van nieuwe belevenissen, een welkome ontsnapping aan het dagelijkse leven. Als verzekeraar begrijpen we deze persoonlijke waarde en daarmee uw liefde voor klassieke auto’s. We bieden u een verzekering op maat die rekening houdt met de objectieve én subjectieve waarde van uw auto. Ongeacht of u nu één klassieke auto hebt of een volledige collectie!

Oldtimerverzekering classic cars klassiekers
Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape mask

De verzekering van uw klassieke auto


Uw voordelen
  • 'All risks'-verzekering
  • Voor één auto of een collectie
  • Dekking tijdens de meeste rally’s
  • Schade of reparatie? Kies zelf uw specialist
Omdat u uw auto ként
  • Accessoires, onderdelen en memorabilia zijn automatisch meeverzekerd tot € 5000; hoger op verzoek.
  • Repatriëringskosten vergoed als uw auto na een ongeval niet meer rijvaardig is.
  • Authenticiteit en kwaliteit zijn leidend. Daarom kiest u zelf uw specialist voor schadeherstel en reparaties.
  • Europese dekking met mogelijkheden tot uitbreiding buiten Europa.

Uw oldtimer eenvoudig verzekerd


1.

Wij begrijpen u

Bij een klassieke auto bepalen subjectieve waarnemingen de waarde. Waar komt de oldtimer vandaan, wie waren de bezitters, in welke staat is dit exemplaar? Geheel origineel of tot in de puntjes gerestaureerd? Hiscox is de verzekeraar die deze waarde én uw liefde voor klassieke auto’s begrijpt.

 

2.

Alomvattend verzekerd

Hiscox heeft jarenlange wereldwijde ervaring in het verzekeren van oldtimerverzamelingen en unieke klassiekers. Daarom is Classic Cars by Hiscox dé verzekering tegen onvoorziene gevaren. Een aanrijding of diefstal, maar ook schade door transport of overstekend wild.

 

3.

De verzekeraar die u helpt

In onze service gaan we aanzienlijk verder dan andere verzekeraars. Op die aanpak zijn we trots. Dient u een claim in? Dan profiteert u van een aangename, correcte en snelle schadeafhandeling. Zoals u mag verwachten van een verzekeraar in dit segment.

 

Klantenservice

 

Meer informatie over deze verzekering?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

Hiscox Video shape

Tulpenrallye

Wij sponsoren in heel Europa bekende evenementen, zoals de Tulpenrallye en de London to Brighton. Op verschillende evenementen rijden wij zelfs met onze eigen teams.

Ook voor collecties


Classic Cars by Hiscox is een ‘all risks’-verzekering voor één klassieke auto of voor een volledige collectie. Hierbij profiteert u van onze jarenlange, wereldwijde ervaring in het verzekeren van verzamelingen van unieke klassiekers. We beseffen dat maatwerk is vereist om zo’n verzameling goed te verzekeren. Als verzamelaar draagt u immers zorg voor bijzonder erfgoed. Daarom kijken we naar de samenstelling en de bijzondere kenmerken van uw collectie. Ook houden wij rekening met de eisen die u stelt aan een verzekering. Zo begrijpen wij bijvoorbeeld dat u maar met één auto tegelijk kan rijden. Een punt dat veel andere verzekeraars vaak vergeten.

Classic Cars afsluiten?

Uw klassieker of collectie bij Hiscox verzekeren? Vul het aanvraagformulier samen met uw tussenpersoon in.

Meer particuliere verzekeringen


Op dit product zijn uitsluitingen van toepassing.