Waarmee kunnen we je helpen?
Bubbels

Uw verzekering opzeggen


Wilt u uw verzekering bij ons beëindigen? Uiteraard spijt het ons dat u vertrekt. Op deze pagina leest u hoe u de polis eenvoudig kunt opzeggen.

Hoe hebt u de verzekering afgesloten?


Via een adviseur:

Hebt u bij ons een verzekering afgesloten via uw verzekeringsadviseur? Dan is die persoon of organisatie uw eerste aanspreekpunt voor het opzeggen van uw polis*. Wij adviseren u dan ook in eerste instantie contact met hen op te nemen. De contactgegevens vindt u terug op uw polisblad.  Wilt u toch direct bij Hiscox uw polis opzeggen? Dan kunt u dit schriftelijk (dit hoeft niet aangetekend) te doen via:
 
E-mail:
[email protected]

of post:
Hiscox Nederland
Postbus 87033
1080 JA Amsterdam
The Netherlands
 
*Let op: mogelijk is er een opzegtermijn van toepassing op uw verzekeringsproduct. Voor meer informatie over deze opzegtermijn verwijzen wij u graag door naar de polisvoorwaarden of de verzekeringskaart van de verzekering die u wilt opzeggen.

Online:

Hebt u uw verzekering direct online bij ons afgesloten? Dan kunt u deze opzeggen door te mailen naar* [email protected].

*Let op: mogelijk is er een opzegtermijn van toepassing op uw verzekeringsproduct. Voor meer informatie over deze opzegtermijn verwijzen wij u graag door naar uw de polisvoorwaarden of de verzekeringskaart van de verkeringen die u wilt opzeggen.