Waarmee kunnen we je helpen?

Op weg naar mijn klassieker


In Op weg naar mijn klassieker gaat presentator Roland mee met Marten, op zoek naar zijn ideale classic car. Marten heeft namelijk een Willys-Knight uit 1926 in de schuur, maar wil ‘iets erbij’. Zijn eisen zijn vrij duidelijk: pre-war, Amerikaan, minimaal een achtcilinder. Vinden we zo'n auto? In deze driedelige serie komen we erachter.

Op zoek
Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape mask

Aflevering 1 - de Studebaker


De blikvanger

In aflevering 1 beginnen Marten en Roland de zoektocht naar de ideale classic car - voor Marten dan. Bovenaan de lijst van kandidaten staat een donkerblauwe Studebaker President uit 1937, een auto met een interessante geschiedenis en een minstens zo mooie vormgeving. Is dit 'm?

Aflevering 2 - de Buick


De opknapper

Als tweede auto bekijken de heren een Buick die eveneens in 1937 van de band rolde. Hij voldoet grotendeels aan Martens eisen. Maar aan deze auto moet wat gebeuren. Heel wat. Nouja, eigenlijk alles. Daar is de prijs dan ook naar...

Aflevering 3 - de Morris 8


De verrassing

Marten en Roland zijn er nog niet uit. Als derde auto bekijken ze een Morris 8 uit 1935. Géén Amerikaan, géén achtcilinder. Maar wel chique. En hij weegt een ton minder dan de andere twee kandidaten... Marten denkt er nog eens goed over na en maakt een keus. Welke auto wordt het?

Van krasje tot crash


Wie een waardevolle klassieker heeft gekocht, wil 'm natuurlijk goed verzekeren. Maar wat gebeurt er concreet als een auto beschadigd of gestolen wordt? Dat is het thema van onze tweede serie, Van krasje tot crash...! 

Een klassieker verzekeren?

Classic Cars by Hiscox - de verzekering op maat voor oldtimers, youngtimers en andere exclusieve voertuigen.