Waarmee kunnen we u helpen?

Holiday Homes Vakantiehuisverzekering


Op vakantie wilt u geen stress of zorgen. Dat is immers het hele idee. Daarom is schade aan uw vakantiehuis dubbel vervelend. Holiday Homes is de verzekering die u vooral met rust laat - omdat wij eventuele schade aan uw vakantiehuis discreet en in stilte voor u oplossen. Ongeacht of die veroorzaakt is door inbraak of storm, ongeacht of het gaat om een chalet in de Alpen, een appartement aan de kust, een landgoed in Toscane.

Direct afsluiten

Holiday Homes aanvragen? U regelt het in 5 minuten!

Bereken uw premie
vakantiehuis-verzekering-hiscox-holiday-homes
Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape mask

Klantenservice

 

Meer informatie over onze vakantiehuisverzekering?
Neem contact op met een van onze adviseurs.

Wat is Holiday Homes?

De dekking van Holiday Homes geldt voor tweede huizen, recreatiewoningen of vakantiehuizen in vrijwel elk land binnen de EU. Het is 'allrisk' en verzekert schade aan uw vakantiehuis door bijvoorbeeld inbraak of brand. Maar ook stormschade, blikseminslag, lekkages, regenschade zijn verzekerd. En de dekking gaat nog verder. Zo zijn glasschade, neerslagschade en beschadigingen aan antennes of zonweringen eveneens gedekt. Zelfs aardbevingsschade valt in de meeste gevallen onder de verzekering. En wilt u uw vakantiehuis verhuren? Dan blijft het huis verzekerd, mits het gaat om tijdelijke verhuur.

Waarom verzekeren bij Hiscox?

Na een calamiteit wilt u weer snel van uw tweede huis kunnen genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat de schade wordt gerepareerd. Zelfs als u er zelf niet bent - dat voorkomt dat u halsoverkop naar uw tweede huis moet om reparaties uit te voeren. In plaats daarvan helpt Hiscox discreet, snel, grondig de problemen op te lossen. Bent u toevallig wél in het huis op vakantie? Dan is Holiday Homes de vakantiehuisverzekering die u vooral met rust laat. Onze schade-experts kennen namelijk de lokale omstandigheden en begrijpen dat u er op vakantie bent. Ze spreken Nederlands of Engels. Ook zijn alle voorwaarden in het Nederlands.

Wat is gedekt?


Diefstal

Schade door diefstal na inbraak is gedekt.

Vervangend onderkomen

Ontdekt u een schade pas bij aankomst en is uw woning onbewoonbaar? Dan bieden wij u zelfs een vervangend onderkomen van dezelfde standaard.

All risk

Zeer ruime dekking op basis van het ‘all risks’-principe. Dit omvat bijvoorbeeld schade door inbraak, brand, blikseminslag, ontploffing, water, neerslag en storm.

Ook tijdens verhuur

Ook tijdens verhuur – in combinatie met eigen gebruik – blijft uw vakantiewoning gewoon verzekerd. Dit geldt als het verhuur tijdelijk is (maximaal 26 weken per jaar).

Aansprakelijkheid

De dekking omvat ook de aansprakelijkheid voor uw vakantiewoning.

Vakantiehuisverzekering in de praktijk


vakantiehuisverzekering

Een villa aan de Franse kust raakte in de winter onbewoonbaar door een smeltende boiler. Pas toen onze cliënt in mei aankwam, ontdekte hij de schade. Het hele interieur, de schilderijencollectie en diverse kostbaarheden waren bedekt met roet. Hiscox bracht het gezin direct onder in een vervangende vakantievilla. Tegelijkertijd vlogen we een gespecialiseerd schoonmaakteam in. Al na een week kon de cliënt terugkeren naar zijn letterlijk brandschone villa. Zonder ook maar een dag zijn vakantieplezier te hebben verloren.

Hoe werkt het?


1.

Wij regelen het voor u

De verzekering is voor uw tweede huis in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk (m.u.v. Corsica), Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Portugal, Spanje of het Verenigd Koninkrijk.

2.

Bereken uw premie

U berekent binnen 5 minuten vrijblijvend uw premie online . Voor hogere bedragen kunt u via een adviseur een verzekering afsluiten. 

3.

Sluit uw verzekering af

Bevalt de premie? Sluit u uw verzekering online af. Uw aanvraag wordt door een adviseur beoordeeld. 

Ontdek vrijblijvend uw premie

Binnen 5 minuten online berekend

Ik dank u ten zeerste voor de prompte beantwoording en betaling.
Lees alle reviews

Meer particuliere verzekeringen