Waarmee kunnen we je helpen?

Van krasje tot crash


Waardevolle klassiekers worden soms beschadigd of gestolen. Dat is de reden waarom we ze verzekeren. Maar zie je de auto in zo'n geval nog wel terug en is hij dan nog wel hetzelfde? Dat is wat eigenaars van beschadigde of gestolen klassiekers zich vaak afvragen. In Van krasje tot crash gaan wij op zoek naar echte verhalen, van echte mensen... over echte schades.

Lagonda broken chassis
Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape mask

Aflevering 1 - de gestolen Alfa Romeo


Een 6C 2500 Sport verdwijnt

Van de Alfa Romeo 6C 2500 Sport zijn in 1942 slechts vier gebouwd. Een van de auto’s springt eruit - eigendom van het Zweedse koningshuis, in de oorlog geconfisqueerd door het Duitse leger. Het is een auto vol anekdotes. In 1998 lukt het Ad Branderhorst om dit exemplaar te kopen. Hij rijdt er jaarlijks de Mille Miglia mee en gebruikt hem zelfs voor gezinsvakanties. Tot het in 2018 misgaat. Op weg naar Brescia verdwijnt de trailer met zijn Alfa spoorloos. Hoe liep dit af?

Op weg naar mijn klassieker


Wat speelt eigenlijk een rol bij de aanschaf van een klassieker? Bekijk het in Op weg naar mijn klassieker, waarin presentator Roland meegaat met Marten, op zoek naar zijn ideale classic car. 

Een klassieker verzekeren?

Classic Cars by Hiscox - de verzekering op maat voor oldtimers, youngtimers en andere exclusieve voertuigen.