Waarmee kunnen we je helpen?
Hiscox - beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en meer

Over Hiscox


Wie is Hiscox? We verzekeren zaken van waarde, van kostbare of bijzondere particuliere bezittingen tot zakelijke aansprakelijkheid.

Wie is Hiscox?We bieden vermogende particulieren uitstekende verzekeringen van hun waardevolle bezittingen, maar ook begrip voor hun situatie. En we zijn als beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij helpen u bij het oplossen van uw claim. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Daarmee bieden we u een manier van zakendoen en meedenken die u ongetwijfeld aangenaam én correct vindt.

Wat onderscheidt ons?We verzekeren discreet, met een aanvullende service die past bij de doelgroep. Onze experts proberen de klok terug te draaien naar het moment vóór de inbraak, de diefstal, het zakelijke conflict. Zodat een gestolen kunstwerk bijvoorbeeld weer terugkeert naar de eigenaar. Of zodat een verstoorde zakelijke relatie wordt gerepareerd. Verzekeren is immers meer dan alleen schade vergoeden. Wie een geliefd bezit verliest, of zakelijk aansprakelijk wordt gesteld, kan daar nachten wakker van liggen. Daarom helpen we onze particuliere klanten om waar mogelijk het verlies te repareren. En als beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar helpen we onze zakelijke klanten om met een schone lei te beginnen. Waar nodig schakelen we zelfs de beste gespecialiseerde advocaten in.

Onze claimfilosofieSnel, fair, altijd correct. Het zijn de beginselen van onze claimafhandeling. We verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars. Dient u een claim in? Dan doen we niet moeilijk. Zo luidt onze stelregel.Wat niet uitdrukkelijk is uitgesloten, is per definitie gedekt. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is. En die past in dit segment.

Fair - We beseffen dat onze particuliere verzekerden voorzichtig omgaan met hun bezittingen en risico’s. Waar andere verzekeraars vaak zoeken naar uitsluitingen, is bij ons dekking het uitgangspunt. "U bent immers verzekerd." Het is een verfrissende manier van denken, die ons onderscheidt.

Efficiënte afhandeling - Na het indienen van een claim nemen we binnen drie dagen contact op.

Verstand van zaken - Bij schade krijgt u uitsluitend te maken met Nederlands of Engels sprekende experts, die direct kunnen beslissen. Mensen, die tegelijkertijd alle kennis hebben van de omstandigheden waarmee u als verzekerde te maken hebt.

Begripvol - We nemen elke claim serieus. Na een schade hebt u immers genoeg aan het hoofd.

Hiscox wereldwijdHiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: HSX). Hiscox heeft vestigingen in België, Bermuda, Duitsland, Frankrijk, Guernsey, Ierland, Nederland, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De groep kent drie underwriting-onderdelen: Hiscox London Market, Hiscox Re & ILS en Hiscox Retail.

Hiscox London Market en Hiscox Re & ILS verrichten grote of complexe projecten die we soms delen met andere verzekeraars of die de internationale licenties van Lloyd's vereisen.

Hiscox Retail is aanbieder van een breed scala aan nicheverzekeringen voor professionals, zakelijke klanten en zeer vermogende particulieren. Hieronder vallen de activiteiten in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Hiscox Special Risks en DirectAsia.

Lees voor meer informatie ons precontractuele informatiedocument.