Waarmee kunnen we je helpen?

Beveiligers


Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als beveiliger draag je een grote verantwoordelijkheid. De ene keer zorg je ervoor dat evenementen goed verlopen. Op een ander moment werk je in een besloten omgeving die veel discretie vergt. Tóch zie je misschien een keer iets over het hoofd, of er gaat iets anders mis. Met onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers ben je goed gedekt.

 • Persoonlijk bij ons af te sluiten
 • Uitgebreide dekking
 • Bedrijfsaansprakelijkheid standaard meeverzekerd

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering beveiligers
Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape mask

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers?


Je kunt aansprakelijk gesteld worden

Je oefent je werk met veel passie en zorgvuldigheid uit. Maar soms gebeurt er iets onverwachts. Er ontstaat een miscommunicatie over je werkzaamheden of je maakt een fout, waardoor je opdrachtgever ontevreden is over je inzet. Soms pakt dat slecht uit: de opdrachtgever eist een schadevergoeding van je. Dat is vaak niet alleen een forse klap voor jouw vermogen, maar ook voor je reputatie. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers vangt die klappen op.  

Op maat voor beveiligers gemaakt

Met deze beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekken we schade die kan ontstaan in je beroep als beveiliger, zoals zaakschade of personenschade. Ook het kantoorrisico is inbegrepen, want een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is standaard opgenomen in onze verzekering voor beveiligers.

Ken je Hiscox nog niet? Dan stellen we ons graag voor.

Optimaal verzekerd in 3 stappen


1.

Vraag een gesprek aan

Vul je gegevens op het aanvraagformulier in en bepaal zelf wanneer we je bellen.

2.

We nemen contact op

We bellen op het gekozen tijdstip en kunnen zo je situatie persoonlijk bespreken.

3.

Sluit de verzekering af

Past onze verzekering bij jouw activiteiten? Dan ben je voortaan goed verzekerd.

Aanvragen


Vul hieronder je gegevens in. We bellen je op het gekozen tijdstip en helpen je verder.

Bijzondere waarde, deskundig verzekerd


Al sinds 1901 zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere waarde. We hebben kantoren in 11 verschillende landen. Zo combineren we wereldwijde ervaring, met lokale kennis van de Nederlandse markt. We verzekeren risico’s die te complex of ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars. Dien je een claim in? Dan staan we voor je klaar met een specialistisch advies, een passende vergoeding en een luisterend oor.

Wie is Hiscox?

Wat andere beveiligers zeggen


Ik loop het risico dat ik aansprakelijk word gesteld, dus wilde ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Dat ging hier heel gemakkelijk en snel. Super.
Lees alle reviews

Dekking beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers


Standaard verzekerd

Van een vergissing tijdens de briefing tot aan een fout tijdens je werk: met onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers ben je voor allerlei risico’s gedekt.

 • Bedrijfsaansprakelijkheid
 • Onzorgvuldigheid, bijvoorbeeld het verkeerd interpreteren van een briefing
 • Schending van een geheimhoudings- of privacyplicht
 • Beschuldiging van smaad, laster of plagiaat
 • Dekking voor activiteiten onderaannemers en zzp’ers
 • Vergoeding van eigen honorarium
 • Juridische bijstand, verdedigings- en andere proceskosten
 • Mediation
Extra opties

Wil je de verzekering uitbreiden? Je kunt bij ons kiezen uit enkele extra dekkingen. Zo weet je zeker dat jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering perfect is afgestemd op je situatie.

 • Activiteiten van vorig jaar kun je meeverzekeren
 • Uitloopdekking van 1 jaar bij beëindigen van de verzekering

 

Meer informatie of direct aanvragen

We nemen in beide gevallen persoonlijk contact met je op en helpen je de juiste verzekering af te sluiten.

Klantenservice

Zakelijke klantenservice: - Bel ons op: 020-7991888.
(werkdagen 08.30 - 18.00 uur)
- Neem contact op via onze chat
- Plan vrijblijvend een belafspraak in onze online agenda.

Veelgestelde vragen


Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers?

Als beveiliger werk je in situaties die sterk kunnen verschillen. Soms ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en de veiligheid van evenementen. Een andere keer werk je juist in een discrete omgeving. Maar altijd geldt: waar mensen zijn, kunnen dingen misgaan. Wat, als je daarvoor aansprakelijk wordt gesteld? Onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering beveiliger biedt dan een prima dekking.

Een bezoeker beschuldigt mij van belediging, wat nu?

Stel, een bezoeker op een evenement beschuldigt jou van belediging of zelfs smaad. Dan leidt dat misschien tot een schadeclaim. Onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers dekt deze risico’s meestal af. Het maakt daarbij niet uit of het daadwerkelijk jouw fout is.

Mijn opdrachtgever is ontevreden over mijn werk. Wat nu?

Je doet je best om de veiligheid te waarborgen van de mensen voor en door je bent ingehuurd. Maar soms is een opdrachtgever tóch ontevreden over de kwaliteit van jouw beveiliging. Misschien verhaalt hij de eventuele schade op je. Gelukkig kun jij je bedrijf daartegen beschermen. Onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt risico’s die specifiek gelden voor beveiliging.

Wat is kantoorrisico, ofwel bedrijfsaansprakelijkheid?

Bij jouw beroep hoort natuurlijk ook werk dat niet direct met beveiliging te maken heeft. Stel, je doet de administratie bij je opdrachtgever en laat per ongeluk zijn laptop vallen. Of je duwt per ongeluk een hek tegen de geparkeerde auto van een collega. Die schade valt dan niet onder jouw beroepsaansprakelijkheid, omdat het niet is veroorzaakt door de uitoefening van je beroep. Voor dit 'kantoorrisico' is er een aanvullende dekking: een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Kan ik de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers online afsluiten?

Op dit moment kun je de verzekering niet online afsluiten, maar wél telefonisch. Bel ons op: 020-7991888 (werkdagen 08.30 - 18.00 uur)

Heb je een andere vraag?

In onze FAQ hebben we de meest gestelde vragen over beroepsaansprakelijkheid beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Andere beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen


Elk beroep is anders. De risico’s die erbij horen, ook. Hoe vind je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die precies past bij jouw bedrijf? Door deze bij ons op maat samen te stellen.

Andere opties voor een optimale dekking


Loop je op een bepaald gebied extra risico? En dekt onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor beveiligers dat nog niet? We bieden nog veel meer zakelijke verzekeringen en dekkingen aan. Zo ben je altijd optimaal gedekt. 

Meer informatie of direct aanvragen

We nemen in beide gevallen persoonlijk contact met je op en helpen je de juiste verzekering af te sluiten.

Op dit product zijn uitsluitingen van toepassing.