What can we help you with?

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT'ers Technology by Hiscox


Technology Protection by Hiscox is uw geruststellende verzekering voor specifieke ICT-beroepsaansprakelijkheid. Zodat u kunt ondernemen zonder zorgen. Deze beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt namelijk de specifieke risico’s van ondernemers in de ICT, van SAP-consultant tot projectmanager. En dat tegen een uiterst concurrerende premie. Wat er ook gebeurt.

Ontdek vrijblijvend uw premie

Binnen 5 minuten online geregeld!

Bereken uw premie
Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape mask
Klantenservice

Meer informatie over onze beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen?

Bel gratis onze zakelijke klantenservice:  020-7991888

Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17 uur

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?


Omdat u vergissingen kunt maken

Zelfs de meest ervaren professionals maken vergissingen. En een schadeclaim loopt dan al snel in de papieren. In het ergste geval kan het zelfs het einde van uw bedrijf betekenen. 

  • U verliest data van een klant
  • U mist een deadline
  • Uw advies bevat een fout
  • Een klant stelt u aansprakelijk

 

Waarom Hiscox?

Hiscox is een toonaangevend business insurer en gespecialiseerd in het verzekeren van de beroepsaansprakelijkheid in de zakelijke dienstverlening. Als ondernemer merkt u dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering helpt u problemen op te lossen. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

We onderscheiden ons als beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar dankzij onze wereldwijde ervaring, gekoppeld aan onze lokale expertise over de Nederlandse markt. En we werken volgens traditionele waarden. Kwaliteit, integriteit, respect, excelleren in uitvoering. Waarden, die u als ondernemer herkent.

Wat is gedekt?


Beroepsaansprakelijkheid

Een verkeerd advies, een vergissing of een fout tijdens uw werk? De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Hiscox dekt de schade. We verzekeren de wettelijke aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw bedrijfsactiviteiten. Zoals een inbreuk op een geheimhoudings- of privacyplicht. Of de schade die ontstaat als u intellectuele eigendomsrechten schendt, zoals een merkrecht of auteursrecht. En als documenten of data door uw toedoen onbruikbaar raken, vergoedt onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering het herstel van de gegevens.

Proceskosten, juridische bijstand, mediation

Wij vergoeden proceskosten, juridische bijstand en andere verdedigingskosten. Ook de kosten van mediation vallen binnen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wordt u beschuldigd van smaad of laster? Wij vergoeden de verdediging en eventuele schadevergoeding. Hebt u extra expertise nodig in uw verweer? Hiscox regelt de beste interne en externe deskundigen, gespecialiseerd in uw vakgebied.

Meer zakelijke verzekeringen