Waarmee kunnen we je helpen?

Welke zakelijke verzekering past bij jou? Doe de checklist.


Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape
Hiscox
Freelancer Gijs is op zoek naar een zakelijke verzekering die hem goed beschermt tegen financiële risico’s. Maar hij vindt het lastig om een keuze te maken. “Ik lees me goed in, maar het blijft lastig om te bepalen welke verzekeringen ik écht nodig heb.” Met onze checklist vond hij de juiste verzekeringen voor zijn situatie.
Checklist

Gijs is net begonnen als freelance communicatieadviseur. “De kern van mijn baan is advies geven. Het kan gebeuren dat een klant het niet eens is met mijn advies, of dat er een misverstand ontstaat. Voor dat soort situaties moet ik mezelf wel goed beschermen. Maar, welke zakelijke verzekering heb ik dan nodig?”

Gijs vulde de checklist van Hiscox in. Binnen 3 minuten kreeg hij een overzicht van de verzekeringen die relevant voor hem zijn. “De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers stond bovenaan. Daarmee dek ik risico’s wat betreft eventuele claims van ontevreden klanten of misverstanden goed af.

Omdat ik vaak met vertrouwelijke informatie werk van klanten, stond de cyberverzekering ook in het overzicht. Nu ik me goed heb verzekerd, kan ik me zorgeloos focussen op mijn nieuwe baan als freelancer.”

Wil jij ook binnen 1 minuut weten welke zakelijke verzekering bij jouw onderneming past? Doe dan onze checklist.

  • Alle relevante verzekeringen voor jouw situatie 
  • Een gratis overzicht mét uitleg per e-mail
  • Optimale bescherming tegen financiële risico's
     

Doe de checklist! Plan vrijblijvend een belafspraak in

 

Aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend. De exacte dekking hangt af van de specifieke omstandigheden van het specifieke geval en de specifieke polis.

 

Terug naar het overzicht

Zzp-beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Regel het binnen 5 minuten!