Waarmee kunnen we je helpen?

Onbezorgd genieten van je Jaguar E-type Series 1 1964 coupé tijdens een winterrit


Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape
Linda
Tijdens een prachtige winterdag kun jij optimaal genieten van je klassieke en geliefde Jaguar E-type Series 1 coupé uit 1964, want wat er ook gebeurt, wij helpen je wanneer nodig.
E-type

De één noemt het een frisse wind, de ander zit bibberend binnen. Het rijden op een dag als deze is koud, maar dat stoort niet. Het geeft een bepaalde sfeer, waar je je op kan kleden. Een glimlach is te zien op je gezicht terwijl de zon weerspiegelt op het Markermeer. Je Jaguar E-Type Series 1 coupé uit 1964 ronkt tevreden.

De lage zon weerspiegelt boven de Marker Wadden. Een paar vogels vliegen over. De lucht en de weg kleuren verschillende tinten geel, rood, oranje en paars. Er is niemand anders op de weg aanwezig wat het wijdse landschap voor je alleen maar grootser en rustiger maakt. Zo rijden is een vredig moment, waarin je tot rust en tot jezelf kan komen. En het is nooit een straf om dat in je Jaguar E-Type Series 1 coupé uit 1964 te doen. De auto is een bron van plezier en op een koude winterdag er toch van kunnen genieten met een strakblauwe lucht maakt het alleen maar leuker. Want van een auto als deze wil je kunnen genieten, in plaats van dat hij de hele winter in de stalling staat.

Van water naar polder

Een rustig muziekje vult de zitruimte. Deze winter heb je de originele Band Blaupunkt-radio gerepareerd zodat je nu ten volle van elke solorit geniet. Nog één keer trek je de motor echt open, het geluid van een ronkend apparaat. Je vliegt over het asfalt, geniet van de vrijheid, het gevoel van het stuur in je handen. Het einde van de Markerwaarddijk komt in zicht, Enkhuizen en Bovenkarspel tonen zich. Dit is een nieuwe route, die je voor vandaag hebt uitgestippeld en die perfect is voor je Jaguar. De Markerwaarddijk tot Krabbersplaat, en vanuit daar de Zuiderdijk op via Tersluis. Van het open water naar het zuidelijke stuk van de Westfriese Omringdijk, die West-Friesland beschermd tegen het water. 

Een auto als de Jaguar E-Type Series 1 coupé uit 1964 is een auto voor een liefhebber. Een icoon op zichzelf. Het model is misschien een stuk nieuwer dan het landschap dat langs je heen trekt, maar het historische karakter past bij de lintdorpen van West-Friesland. Het asfalt is goed onderhouden en de bochtige weg maakt dat je kan genieten van de mechaniek van je auto. Het stuur heb je vorig jaar vervangen, het draait moeiteloos met de handbewegingen mee. De goed onderhouden asfaltweg staat hier topsnelheid niet toe, maar dat maakt de rit niet minder mooi. De gegolfde coupé houdt je uit de koude wind. Dit is genieten voor de auto liefhebber.

Vertrouwd onderweg met Classic Cars by Hiscox.

Bij Hiscox begrijpen we dat een klassieke auto, jouw klassieke auto, meer is dan een object. Het een bewegend bezit dat draait om beleving en emotie. Veel bezitters koesteren bijvoorbeeld de jeugdherinneringen die aan de auto kleven. Voor anderen is de oldtimer een bron van nieuwe belevenissen, een welkome ontsnapping aan het dagelijkse leven. Als verzekeraar begrijpen we deze persoonlijke waarde en daarmee jouw liefde voor klassieke auto’s. En daarom bieden we iedereen een verzekering op maat die rekening houdt met de objectieve én subjectieve waarde van jouw auto. Ongeacht of je één klassieke auto hebt of een volledige collectie! Bekijk nu direct wat we voor jou kunnen betekenen