Waarmee kunnen we je helpen?

De jongensdroom van elke Ferrari-liefhebber


Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape
Linda
Het begon met de auto’s die hij kreeg als kind. Glimmend metaal, strak in de verf, droomobjecten die op de planken boven het bed stonden. De rode lak is een iconisch herkenningspunt, misschien nog wel herkenbaarder dan het logo en de befaamde paardenkrachten.
Ferraris

Het begon met de auto’s die hij kreeg als kind. Glimmend metaal, strak in de verf, droomobjecten die op de planken boven het bed stonden. De rode lak is een iconisch herkenningspunt, misschien nog wel herkenbaarder dan het logo en de befaamde paardenkrachten. 

Wat ooit begon als een collectie modelauto’s op een plank boven het bed, staat nu als ware collectie in de garage. De wagens goed beschermd tegen stof en krassen. Vier wagens in klassiek Ferrari-rood. Het ziet er indrukwekkend uit, maar een kenner ziet direct dat er iets niet klopt. Er mist één stukje van de puzzel.

Terwijl jouw blik over de vier gestroomlijnde voertuigen glijdt, rolt langzaam de garagedeur open. Zonlicht valt naar binnen, een lichte bries doet de doeken die over de wagens liggen -ter bescherming tegen stof- opwaaien. Het geluid van een ronkende motor volgt als derde factor, terwijl langzaam de missende teamgenoot van je eigen renstal binnenrolt. Waar je dit geluid er als kind zelf bij moest bedenken, klinkt het je nu als muziek in de oren. Met de Enzo die voor de deur staat maak je de Big Five compleet, waarmee de jongensdroom niet enkel meer modelauto’s op een plank zijn, maar daadwerkelijke machines in je garage. Met een brede glimlach op jouw gezicht loop je naar buiten om de bestuurder achter het stuur te vervangen. Je rijdt de auto zelf ceremonieel over de drempel, je brengt jouw auto thuis.

Ferrari’s Big Five
Ferrari’s Big Five zijn vijf iconische wagens die door kenners wereldwijd niet alleen direct worden herkend als Ferrari. De vijf modellen -waar de Enzo onder valt- zijn door vele bladen beschreven als de essentie van het steigerende paard van de renstal, waarbij iedere auto een specifiek tijdperk van Ferrari definieert. Vanwege deze beschrijving is de Big Five een kwintet dat menig verzamelaar wil bezitten en koesteren, en dat naadloos aansluit bij waar Hiscox’ klassiekerverzekering voor is ontworpen. Wij begrijpen dat jouw verzameling een passie en dierbaar tijdverdrijf is, ook als je er niet elke dag in rijdt, en daarom helpen we je met jouw klassieke Ferrari’s zo goed mogelijk te verzekeren zodat je elke rit met een goed gevoel en zonder enige zorgen onderneemt. Want de jongensdroom komt mogelijk ook nog wel naar buiten voor mooie lange ritten, of meerijden in een rally.