Welkom bij Hiscox

Wie we zijn

Hiscox is als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van u, uw gezin, uw bedrijf en uw kostbare bezittingen.

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen voor u op. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

Onze claimfilosofie

Snel, fair, altijd correct. Het zijn de beginselen van onze claimafhandeling. We verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars. Dient u een claim in? Dan doen we niet moeilijk. Zo luidt onze stelregel.Wat niet uitdrukkelijk is uitgesloten, is per definitie gedekt. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is. En die past in dit segment.

  • Fair - We beseffen dat u voorzichtig omgaat met uw bezittingen en uw risico’s. Waar andere verzekeraars vaak zoeken naar uitsluitingen, is bij ons dekking het uitgangspunt. U bent toch verzekerd? Het is een verfrissende manier van denken, die ons onderscheidt.
  • Efficiënte afhandeling - Dient u een claim in? Dan hoort u binnen drie dagen van ons.
  • Verstand van zaken - Bij schade krijgt u uitsluitend te maken met Nederlands of Engels sprekende experts, die direct kunnen beslissen. Mensen, die tegelijkertijd alle kennis hebben van de omstandigheden waarin u of uw bedrijf verkeert.
  • Begripvol - Als u een claim indient, nemen we deze serieus. Na een schade hebt u immers genoeg aan uw hoofd.

We verzekeren discreet, met een aanvullende service die past bij de doelgroep. Onze experts proberen de klok terug te draaien naar het moment vóór de inbraak, de diefstal, het zakelijke conflict. Hoe dat werkt? De praktijkvoorbeelden vindt u, al even discreet, op deze site. Bent u zakelijk bij ons verzekerd? Dan ontdekt u in ons de verzekeraar die begrijpt dat uw fout voor u minstens zo erg is als voor uw klant. We helpen u met een schone lei te beginnen. We staan u bij, waar nodig zelfs met adviezen van de beste gespecialiseerde advocaten. En dekken zelfs uw eigen reputatieschade.

Over Hiscox


Hiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: HSX). Hiscox heeft vestigingen in België, Bermuda, Duitsland, Frankrijk, Guernsey, Ierland, Nederland, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De groep kent drie underwriting-onderdelen: Hiscox London Market, Hiscox Re & ILS en Hiscox Retail.

  • Hiscox London Market en Hiscox Re & ILS verrichten grote of complexe projecten die we soms delen met andere verzekeraars of die de internationale licenties van Lloyd's vereisen.
  • Hiscox Retail is aanbieder van een breed scala aan nicheverzekeringen voor professionals, zakelijke klanten en zeer vermogende particulieren. Hieronder vallen de activiteiten in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Hiscox Special Risks en DirectAsia.

Lees voor meer informatie ons precontractuele informatiedocument.

 

Als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van u, uw gezin, uw bedrijf en uw kostbare bezittingen.