Contact

Nieuw bericht

Let op: hebt u vragen over uw polis, of wilt u deze wijzigen? Neem dan eerst contact op met uw adviseur.

Gebruik van uw persoonsgegevens

Hiscox is een handelsnaam voor een aantal bedrijven van Hiscox. Het specifieke bedrijf dat optreedt als verwerkingsverantwoordelijke van uw persoonsgegevens staat aangegeven in de documentatie die wij aan u verstrekken. Wanneer u vragen hebt kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 517 0700 of door ons te mailen op [email protected].

Wij verzamelen en verwerken gegevens over u om verzekeringspolissen te verstrekken en claims te behandelen.  Uw gegevens worden ook voor zakelijke doeleinden gebruikt, zoals fraudepreventie en -opsporing en financieel beheer. In dit kader kunnen uw gegevens worden gedeeld met, en kunnen gegevens over u worden verkregen van, onze groepsmaatschappijen en derden, waaronder verzekeringsmakelaars, schaderegelaars, kredietinformatiebureaus, dienstverleners, professionele adviseurs, onze toezichthouders of bureaus voor fraudepreventie.

Wij kunnen telefoongesprekken opnemen om ons te helpen de dienst die wij aanbieden te monitoren en te verbeteren.

Voor meer informatie over de wijze waarop uw gegevens worden gebruikt en over uw rechten in verband met uw gegevens, zie ons Privacybeleid.