What can we help you with?

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Andere beroepen


Dé beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor professionals. Omdat u (en wij) beroepsaansprakelijkheid serieus nemen. Hiscox heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering op maat voor een groot aantal beroepen. Het is een verzekering met een uitgebreide dekking. Bijvoorbeeld van de zuivere vermogensschade, de personen- en zaakschade van uw opdrachtgever en derden, de proceskosten en de kosten van juridische bijstand. Zelfs uw eigen schade is deels verzekerd. Zoals u mag verwachten van een verzekeraar die begrijpt wat ondernemen betekent.

Nu afsluiten

Direct een verzekering afsluiten?

Bereken uw premie
Hiscox banner shape mask mobile Hiscox banner shape mask

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?


De filosofie van Hiscox

We onderscheiden ons in de markt van beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars dankzij onze wereldwijde ervaring, gekoppeld aan onze lokale expertise over de Nederlandse markt. En we werken volgens traditionele waarden. Kwaliteit, integriteit, respect, excelleren in uitvoering. Waarden, die u als ondernemer herkent.

Een verzekeraar als geen ander

Sinds de oprichting in 1901 is Hiscox toonaangevend verzekeraar in het topsegment. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van de beroepsaansprakelijkheid in de zakelijke dienstverlening. Als ondernemer merkt u dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering helpt u problemen op te lossen. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

Wat is gedekt?


Wat is gedekt?
  • Onzorgvuldigheid, bijvoorbeeld het geven van een verkeerde voorstelling van zaken.
  • Schending van een geheimhoudings- of privacyplicht.
  • Verlies of beschadiging van documenten en elektronische data.
  • Inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht, zoals een merkenrecht of auteursrecht.
  • Beschuldiging van smaad, laster of plagiaat.
  • Inbreuk op licentierechten.
  • Kosten van een verklaring voor recht.
  • Claims tegen kopers of gebruikers van gecreëerde content.
  • We werken nauw samen met uw eigen deskundigen. Onze mensen kennen uw branche.

Meer zakelijke verzekeringen